Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2010 14:23 - Магда и Красьо аут от академията в Свищов
Автор: dnes Категория: Новини   
Прочетен: 645 Коментари: 0 Гласове:
0



 Фолкпевачката била отличничка в спецалност "Финанси"


image

Снимка: uni-svishtov.bg

    1 2 3 4 5  

 Виж всички 6 снимки

Красимир Георгиев – Красьо Черния вече не е докторант в Стопанската академия в Свищов, съобщиха от Академичното ръкововство на висшето учебно заведение.

“Истината е, че докторант Красимир Георгиев и дисциплинарно уволнения Калин Костов са отстранени от Академията по една и съща причина – единият не идва на занятия и курсове, другият не идва на работа по регламентирания 8 часов работен ден”, се чете в официално обявената позиция на сайта на университета.

Според ръководството на академията се наблюдава “медийно преекспониране на лице и неговите телефонни контакти”.

Заедно с Красьо със спрени студентски права е и неговата приятелка – фолкпевицата Магда.

Още по темата По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо Отличници в Свищов: Фолкдиви, Красьо, Маргините... Никой няма спомен от Красьо Черния Покрай чалгата един магистрат пропял на Красьо

 

Според информацията, публикувана на сайта на Академията, статусът на студентката Магда Красимирова Стоянова е „отстранен (за определен срок)”.

“Същата се е обучавала в специалност „Финанси”, в образователно-квалифика ционна степен „професионален бакалавър”, срок на обучение 3 години и начална учебна година 2007/2008 (6 семестъра), за което е положен съответен конкурсен изпит.

Към днешна дата Магда Стоянова е положила 8 изпита (от общо 11) от първи курс и само 2 изпита от общо 10 за втори курс”.

От стопанската академия е отстранен и доцент Андрей Захариев, който изпълняваше длъжността  заместник – ректор с  ресор “Магистърско обучение и докторантура”.

Официалното обяснение на ректора Величко Адамов е, че доц. Захариев е отстранен по “икономически съображения”, за да се пестят разходи от заплати.

Според групата преповадатели, която въстана преди месеци срещу ректора Величко Адамов, Захариев ръководи дружество, което притежава 151 атрактивни имота в цялата страна, съобщава “Янтра днес”.

Според имотния регистър фирмата на Андрей Захариев “Деруик асет мениджмънт” е собственик на малки хотели, офиси и заведения в цялата страна.

Дружеството е регистрирано в офшорна зона в САЩ и е на общ адрес с фирма на вдовицата на Дмитрий Минев Руснака и съпругата на Красимир Маринов – Големия Маргин.

В някои от имотите на фирмата се помещават и офиси на застрахователната компания “Бул ИНС”, сочена за приближена до Маргините.



Тагове:   Магда,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dnes
Категория: Новини
Прочетен: 329828
Постинги: 354
Коментари: 278
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол