Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 10:29 - ВАЖНО! Виж пропускателния режим за Sofia Rocks
Автор: dnes Категория: Новини   
Прочетен: 1034 Коментари: 0 Гласове:
0



 Организаторите на фестивала Болкън Ентъртеймънт въвеждат специален пропускателен режим за супер мащабното двудневно събитие Sofia Rocks.

На стадиона се очакват над 50000човека и ако не искаш да се блъскаш безцелно в тълпите и да те пренасочват от едно място на друго, най-добре се запознай добре с него.

Пунктовете за проверка на билети са изнесени извън охранителните заграждения на стадиона, за да се избегнат струпвания на много хора на охранителните постове. Всички, които ще станат част от рок феста на годината, трябва да знаят следното:

Ще бъдат създадени специалнипунктове за проверка на билети и поставяне на гривни, без които НЯМА да може да се влезе в стадиона.

Тези пунктове ще бъдат изнесени извън охранителните заграждения и ще са на всички важни артерии за подстъп към спортното съоръжение. ВИЖ КАРТАТА В КРАЯ.

Всеки закупил фестивален билет ще трябва задължително да мине първо през някой от тези пунктове за проверка на своя билет. Там срещу валиден билет на всеки ще му бъде поставена съответна гривна в зависимост от това дали е закупил еднодневен (само за първия или само за втория ден) или комбиниран двудневен билет.

Билетите ще важат единствено и само с поставена гривна
. Всеки закупил двудневен билет ще получи еднократно своята гривна, която не трябва да се премахва до края на събитието. Един двудневен билет заедно с прилежащата гривна важи единствено и само за един човек. 

На стадиона ще се допускат ЕДИНСТВЕНО хора с билет + гривна.

Пунктовете за проверка на билетите ще бъдат активни от 8.00 часа на 22 юни. Единствено след проверка на билет там, феновете ще могат да продължат към охраняемата зона на стадиона, където ще им бъде извършена повторна проверка - за оръжие и внасяне на непозволени вещи или субстанции.

Списък на Пунктовете за проверка на билети на Eventim

-На Орлов мост при подлеза на езерото на Ариана
-Билетна каса на Стадиона на езеро Ариана, зад сектор Г
-Алея Борисова градина откъм Цариградско шосе
-Алея Борисова градина откъм тенис кортове Левски
-Алея Борисова градина откъм стадион Българска Армия
-Пред Метро станция Национален стадион Васил Левски
-Билетна каса на Стадиона, ул. Граф Игнатиев
-На стълбите на пешеходния мост на бул. Евлоги Георгиев и ул. Паренсов
-Паркинг Синя зона пред Централен вход на Стадиона, от ляво, на бул. Гурко
-Билетна каса на Стадиона, бул. Гурко

Билетите ще бъдат сканирани със специални устройства, за да се потвърди тяхната автентичност. По никакъв начин няма да бъдат допускани фенове с фалшиви билети. На 22 и 23 юни включително, билети ще се продават и на касите на стадиона (отварят в 7.00 часа). В двата фестивални дни трите каси на стадиона ще бъдат и пунктове за проверка на билети и поставяне на съответната гривна към билет.

В непосредствена близост около Националния стадион Васил Левски ще бъде изградена буферна охраняема зона. В тази зона ще бъдат обособени 9 КПП-та (Контролно пропусквателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете на стадиона по следната схема:

КПП 1 – входове 24, 25, 26
КПП 2 – VIP вход
KПП 3 – вход 1 за инвалиди (ще има изградена рампа)
КПП 4 – вход 2,3,4,5
КПП 5 – вход 6,7,8,9
КПП 6 – вход 9,10,11
КПП 7 – вход 11,12,13, сектор В терен
КПП 8 – входове 13,14, сектор В терен
КПП 9 – входове 14, 15, 16


За всички фенове се препоръчва да предвидят достатъчно време да валидират своите билети и срещу тях да им бъдат поставени необходимите гривни за достъп на стадиона, както и да се информират предварително за това къде точно е тяхното място на стадиона и съответно кой е най-удобният подход към конкретния вход/ КПП.

В четирите посоки на подстъп към мястото на събитието ще има разположени големи табла - карти с тази информация.

Билетите от всички ценови категории за фестивала Sofia Rocks Powered by Sonisphere са безплатни за деца до 10 години. При влизане ще бъде поискано доказателство за точната възраст на детето. Ако придружителят не може да предостави такъв документ, е възможно да се наложи закупуването на стандартен билет за детето. За документ ще се счита освен Акт за раждане и валидна ученическа карта. Моля, носете и попълнена декларация.

За да бъдат допуснати в рамките на фестивала лица до 18 години, те трябва да бъдат с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или непълнолетни. На всички Пунктове за проверка на билети на Eventim, както и на всички КПП-та ще бъдат достъпни декларации за придружители на непълнолетни лица. Препоръчително е декларацията, необходима в 2 екземпляра, да бъде попълнена и подготвена предварително за удобство на преминаващите. Документът можете да откриете на следните линкове:

http://bg.sonispherefestivals.com/information/kids-free/
http://www.becbg.com
www.facebook.com/becbg
http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf
www.eventim.bg
http://www.liveperformance.bg/

Организаторите предупреждават, че с оглед на сигурността на всички присъстващи по време на фестивала, няма да се толерират злоупотребите с алкохол, наркотични вещества или други опиати, както и прекалено агресивното и неуместно поведение, застрашаващо приятното изживяване на всички останали.

Абсолютно се забранява внасянето на професионална аудио-визуална техника!!! Моля, не носете такава със себе си, в противен случай тя ще ви бъде задържана от охраната до завършването на концерта.

Кликни на снимката за реален размер! image


Тагове:   Sofia,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dnes
Категория: Новини
Прочетен: 329780
Постинги: 354
Коментари: 278
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол